Randomination

keep it real! I'm front'n
Yasmin II
Yasmin
Ikmal Edris
Kit
war
Wira
Sabree
jumpingJane
Armand
Guo
Amad Eimang
Raj
Abby
Ted
Ina
Nadia
Caryn
Hati Batu
Izwan Azrul
Haider
Gidong
© 2008 gdjock@yahoo.com
Wednesday, July 04, 2007
Suatu malam yang sepi
Sekarang ni dah dekat pukul 12.40 am dan aku masih bersidai kat opis aku yang bersepah macam haram ni. Kerja memang banyak dan tak selera aku nak siap kan. Oleh kerana kitorang baru dapat connect internet (opis ni baru je ditubuhkan, so aku antara pioneer ler kat sini), maka sifat kejakunan kerana dapat PC baru (Hp dual core ok) dan internet free (sebenarnya company yang kena bayar) semakin membuak-buak. Instead of buat kerja, aku mula melilau di sarang labah labah selebar dunia (world wide web). Aku nak down load lagu, tapi aku tak tau lagu apa lagi yang aku belum download. So, aku download clip-clip video, mostly pasal lawak dan bola. Esok gerenti aku liat nak bangun, dan mesti aku ponteng joging pagi aku. Hmmm... lantak la!


Ingatkan aku nak post pasal the best movie this summer.

Labels: ,

posted at 12:36 AM  

Links to this post:

Create a Link

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Every Man For Himself

“Count your smiles instead of your tears; Count your courage instead of your fears.”

~ Unknown

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

~ Maya Angelou

“The secret of Happiness is Freedom, and the secret of Freedom, Courage.”

~ Thucydides

“Everything becomes a little bit different as soon as it is spoken out loud”

~ Hermann Hesse





Advertisement / I'msellingout
Image Hosted by ImageShack.us
Debt Consolidation