Randomination

keep it real! I'm front'n
Yasmin II
Yasmin
Ikmal Edris
Kit
war
Wira
Sabree
jumpingJane
Armand
Guo
Amad Eimang
Raj
Abby
Ted
Ina
Nadia
Caryn
Hati Batu
Izwan Azrul
Haider
Gidong
© 2008 gdjock@yahoo.com
Wednesday, September 05, 2007
Our Burden
Semua negara Islam digalakkan menyokong pembebasan negara Palestine. Setiap Jumaat kat tempat aku, lepas sembahyang Jumaat, mesti ada doa panjang berjela untuk kebahagiaan palestine. Tapi tahukah korang macammana orang yang korang sibuk-sibukkan nak bebaskan ni?

Well, generally orang-orang palestin ni degil dan sombong. Disebabkan negara dia diceroboh, oleh saudara mereka sendiri, kaum yahudi, dia menganggap semua negara-negara islam berhutang dengan diorang. Sebab tu orang-orang palestine yang berhijrah ke negara orang lain, duduk mengangkang senang lenang, walhal family sendiri separuh mati kena bantai kat kampung diorang- berlagak. Macam diorang ni tuan kat negara kita. Degil nak mampus, tak nak dengar cakap orang. Apasal la diorang tak mati kena tembak masa kecik2. Sekarang bila aku tengok gamba budak2 palestin mati kena tembak, aku dah tak kesian sebab everything happens for a reason. Mungkin bila budak tu besar dia akan menyusahkan orang, macam budak2 palestin yang aku kena deal ni.




But of course tak semua orang palestine macam tu. Dalam banyak2 orang palestine yang aku kenal, cuma SATU saje yang ok. Yang lain perangai mengalahkan yahudi. Memang patut diorang kena jajah.

Palestine Motherfucker!

Labels: ,

posted at 10:05 AM  

Links to this post:

Create a Link

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Every Man For Himself

“Count your smiles instead of your tears; Count your courage instead of your fears.”

~ Unknown

“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

~ Maya Angelou

“The secret of Happiness is Freedom, and the secret of Freedom, Courage.”

~ Thucydides

“Everything becomes a little bit different as soon as it is spoken out loud”

~ Hermann Hesse





Advertisement / I'msellingout
Image Hosted by ImageShack.us
Debt Consolidation